Önkénteseket keresünk a Clavicont diagnosztikai szoftverének vizsgálatához. Egészséges, és neurológia rendellenességgel, elsősorban Parkinson-kórral dianosztizált tesztalanyokat egyaránt keresünk. A kísérletek résztvevőinak 15.000 forint értékű vásálási utalvánnyal köszönjük meg segítséget. 

A Clavicont egy magyar fejlesztésű szoftver, amely a Parkinson-kór korai tüneteit szűri ki a felhasználó gépelése alapján, illetve a betegséggel diagnosztizált páciensek állapotát képes elemezni.

Kísérletünkben a szoftver hatékonyságát vizsgáljuk, a teszek elvégzése az alanyokra semmilyen kockázatot nem jelent. A kísérletben résztvevőknek két alkalommal személyesen és néhány alkalommal otthonról kell elvégezniük a megadott feladatokat számítógépeiken.

A helyszíni vizsgálatokat Budapesten a 11. Kerületben végezzük, az otthoni feladatok elvégzése alkalmankén 10-15 percet vesz igénybe.

Ha Ön is szeretne tenni a Parkinson-kór hatékonyabb felismeréséért, és szívesen támogatna egy hazai fejlesztésű diagnosztikai eszközt azzal, hogy részt vesz a tesztelésében,

  • és rendelkezik alapvető  számítógép-felhasználói ismeretekkel,
  • egészséges, és elmúlt 45 éves,
  • vagy neurológia rendellenességet diagnosztizáltak önnél (ez esetben nincs korhatár),

akkor várjuk jelentkezését az teszt@clavicont.hu e-mailcímen.